Hellerup, Lyngby og Roskilde
Nem online booking
Konkurrencedygtige priser
Fremragende anmeldelser

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking. Du kan blandt andet læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere.

Betaling

Alle priser oplyst i CAR LOVE online bookingsystemet er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter, med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation. Betaling foregår ved at benytte godkendt betalingskort/ kreditkort i online booking. Der er ikke pålagt et gebyr på handel, der foregår gennem online booking. Vi modtager betaling med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Marstercard og JCB. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når din bil er færdigbehandlet.

Informationer om handel på internettet

Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet. Derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer). Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dk, www.digicert.com/ssl.htm

Priser

Alle priserne er inkl. moms og kun gældende på bestillingsdagen. Medmindre andet er aftalt er det de priser, som er gyldige på tidspunktet for bestillingen, der gælder. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt CAR LOVE accepterer ordren.

Tillægsydelser

Du kan bestille ekstra ydelser til de tilbudte behandlinger, såsom afrensning af kæledyrshår, oprydning i bilen, mv. Hvis bilen ikke er ryddet op indvendigt, vil du blive faktureret et tillæg for oprydning i bilen, hvis dette ikke er bestilt på forhånd hos CAR LOVE. Hvis bilen indeholder dyrehår, vil kunden blive faktureret et tillæg for dette, hvis dette ikke er bestilt på forhånd.

Bestilling og levering

Du vil ved booking og betaling af en behandling (inkl. evt. tilvalg) af din bil modtaget en booking bekræftelse fra CAR LOVE, hvori specifikation for dit køb fremgår. Levering af den bestilte behandling sker ved ankomst hos CAR LOVE på ankomstdagen og afsluttes ved færdig behandling. Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte bekræftelse. Såfremt du ankommer 15 minutter eller mere senere end starttidspunktet bortfalder din behandling og betaling trækkes trods den manglende behandling.

Fortrydelsesret og refusion

Såfremt du har oprettet dig som bruger, har du mulighed for at annullere eller ændre din booking på følgende vilkår: Du kan annullere din booking op til 24 timer før din bookede tid påbegynder på www.carlove.dk og så refunderes hele beløbet.

Registrering af oplysninger

CAR LOVE registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i vort kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men CAR LOVE beholder registreringen i 5 år. CAR LOVE anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at øge sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.

Reklamationsbehandling

Hvis du af en eller anden grund ikke modtager en bekræftelse på dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller ringe på nedenstående telefonnummer.
Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (behandlingen) skal ske indenfor 24 timer efter behandlingen er afsluttet og betalingen er gennemført. Du kan klage skriftligt eller mundtligt i pågældende butik, hvor behandlingen er fortaget eller til hovedkontorets E-mail: kundeservice@carlove.dk, og Tlf.: 62 22 1001 alle hverdage mellem 08.00 – 16.00. Ét år efter modtagelsen af varen/behandlingen ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.
Når CAR LOVE modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. CAR LOVE vil tage stilling til om den modtagne vare skal refunderes, ombyttes eller om der skal gives prisnedslag.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Eventuelle skader skal dækkes af bilens kaskoforsikring. Såfremt der ikke er kaskoforsikring på bilen er CAR LOVE forsikret i Codan. Risikoen for køretøjet overgår til CAR LOVE, så længe behandlingen af køretøjet pågår. Risikoen overgår til kunden, når ydelsen på køretøjet er færdigleveret. CAR LOVE bærer kun risikoen vedrørende det køretøj, som behandles, og for så vidt angår de ydelser, som CAR LOVE leverer. Dersom CAR LOVE er ansvarlige for skader på køretøjet, har kunden i tilfælde af et opstået tab, krav på en erstatning på det dokumenterede tab, i alt dog højst fakturaværdien af den ydelse, som har medført skaden.

Virksomhedsoplysninger:

MLA Motors A/S Cvr.: 38029959
Jagtvej 157, 2200 København N
Tlf.: 6222 1001 E-mail: kundeservice@carlove.dk

Forbehold for ændringer

CAR LOVE forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om eventuelle ændringer.

Abonnement:

Betaling trækkes den første dag du tegner abonnementet og fortsætter indtil aftalen opsiges. Aftalen er bindende i 6 mdr. og skal opsiges med 30 dages varsel til den 1. i en måned – hvis aftalen ikke opsiges forlænges denne automatisk.
Kvittering sendes pr. mail. Såfremt abonnenten ikke booker tid til behandling senest 30 dage efter betalingsdato, bortfalder ydelsen for den pågældende periode.
Ved afbud til planlagt behandling, skal dette ske 24 timer før aftalt tid. Ellers betragtes behandlingen som gennemført og der kan ikke opnås en erstatningsbehandling. Opsigelsen skal være skriftligt og sendes på mail til kundeservice@carlove.dk

Særskilte betingelser for abonnement findes ved køb af dette.